Nieuwsberichten;

12 mei 2022, Nu echt van start " Pander Postjager"

We kijken terug op een fantastische aftrap voor de film over de Pander Postjager. Een geweldig publiek, de fantastische verzorging en locatie van het Nederlands Transport Museum, maar ook de bijzondere presentaties van Ate de Jong en Petra de Beij.
Trots kunnen we ook vermelden dat als zeer gewaardeerde ere gasten Lucas Asjes en zijn echtgenote aanwezig waren.
Aan het einde van de bijeenkomst gaf de voorzitter in zijn slotwoord nog aandacht aan de noodzaak van financiële ondersteuning, wat de zelfde avond nog resulteerde in de aankoop van een behoorlijk aantal obligaties. Zo kunnen we terug kijken op een zeer geslaagde bijeenkomst.

Muziek, Zang, Dans, en Toneel Cultuur,

Ook de Cultuur van Zang, Muziek, Dans en Toneel dragen wij een warm hart toe, zeker in de afgelopen periode heeft deze onder zware druk gestaan. De stichting zoekt dan ook naar mogelijkheden om deze zwaar gedupeerde branche te ondersteunen.
Een van de mogelijkheden is dan ook om de Club locatie voor een select gezelschap te gaan gebruiken als besloten club waar initiatieven worden tentoon gespreid. Het bestuur buigt zich op dit moment over de te nemen maatregelen die passen in de door de overheid gestelde eisen.